Sida 1 av 1

Nytt forum

Postat: mån okt 28, 2019 10:42 am
av Bennet
Som många har märkt har det gamla forumet inte fungerat så bra ett tag. Så har nu skapat detta nya forum och hoppas detta ska fungera bättre och utan större problem.
Kan tyvärr inte flytta det gamla forumet så blir att börja om på nytt så man måste skaffa en ny användare på det här forumet. Det gamla finns kvar men går inte att göra inlägg där längre och med tiden hoppas jag att detta forum ska bli lika bra som det gamla.

Re: Nytt forum

Postat: ons okt 30, 2019 4:56 pm
av Beretta
Toppen Bennet att du håller Ockelboflaggan i topp.

Bra jobbat!

// L-O

Re: Nytt forum

Postat: tor okt 31, 2019 8:05 am
av Bennet
Tackar L-O
Är lite trist att överge det gamla forumet med tanka på allt som finns där , men nu när det nästan låg nere hela tiden så var det dags att göra något.
Är nybörjare på det här men hoppas forumet ska fungera felfritt och får göra lite ändringar eftersom

Re: Nytt forum

Postat: fre nov 29, 2019 3:38 pm
av raketaren
Hej !
Jag tror att Du får göra mer reklam för nya Ockelboforumet . Det finns ju tom de som registrerar sig som ny medlemmar som inte
verkar vara spam. Dessutom verkar en hel del vara ständigt uppkopplade på gamla forumet och ändå inte flyttat över.
Föreslår att du skriver något på varenda ämne och hänvisar till nya forumet.

Re: Nytt forum

Postat: lör nov 30, 2019 5:24 pm
av Bennet
Tycker det borde räcka med att det finns en tråd i gammal forumet som säger att detta nya finns. Skickade även ut ett mail till alla användare på det gamla forumet att detta forumet nu finns, bara hoppas alla fick det och vill bli medlem här istället.

Hittar ingen funktion där jag kan förbjud folk att bli medlem på det gamla forumet men har ändrat så att jag måste godkänna en ny användare och får då be snällt att dom registret sig här istället.

Re: Nytt forum

Postat: lör feb 08, 2020 9:54 am
av Bennet
Har dykt upp en del skräpposter så ha nu ändrat så jag måste godkänna alla nya användare och hoppas det blir bättre efter det.